Boje

Naša kompanija je direktni uvoznik "Rutland" boja američkog proizvođača i naše boje su u originalnim pakovanjima od 19 litara što odgovara meri od 5 galona. Kako bi izašli u susret našim kupcima mi pakujemo onoliko kolike su potrebe kupaca - pa su zato cene podeljene u tri grupe i to cene za litar, pet i 19 litara. Ukoliko poručite veće količine od 19 dobićete veći popust, a popust od 10% se daje uvek za avansne uplate.

Boje Rutland su različitih gustina pa im težina varira. Tako, na primer, u jednoj kanti od 19 litara bele boje Snap dobija se 30 kilograma jer je jako gusta i veoma dobro pokrivna na svim podlogama. Ovim se postiže organizovanije poslovanje i izbegavaju se nepotrebni troškovi. Za svaku boju možete dobiti težinu po litru i tačno izračunati koliko boje vam treba.

Posetite sajt proizvođača na kom možete besplatno dobiti sve informacije o Rutland proizvodima, tehničkim karakteristikama i praktičnoj primeni.

Više informacija o samim proizvodima potražite na sajtu proizvođača.

Od "Amex SRL", italijanskog proizvodjaca, izdvojili bismo univerzalne emulzije, kao i extra tack sprej lepak u pakovanju od 600 ml.